25 Μαΐου 2010

ακόμα και σήμερα τρίτη μπορειτε να φέρετε φωτο όσοι δε φέρατε για την έκθεση ! ( η οποια αναβαλετε για 7 ιουν.)

λεω να συναντηθούμε νωριτερα σήμερα στις 7μμ ακριβως στα «Θερινά Σινεμά»- Έκθεση Ασπρόμαυρης φωτογραφίας των Ιωάννη Ασημακόπουλου και Δημήτρη Τσεβά στο πνευματικο κεντρο ακαδημιας 50, μετα συνεχιζουμε  "Στα όρια των αρχαιολογικών χώρων" έκθεση φωτογραφίας της Μελίννας Καμινάρη στην ελληνοαμερικανικη ενωση, μασσαλιας 22, και 8μμ είμαστε πίσω για την συναντηση μας !

όσο για την πέμπτη προτεινω βόλτες σε άλλες εκθέσεις !
(τις λεπτομέρειες του ραντεβού τις συζητάμε μαζι)


Ο Yang Fudong δημιουργεί βίντεο, φιλμ και φωτογραφίες. Τα έργα του, στα οποία δεσπόζει μια ποιητική μελαγχολία αλλά και έντονες ψυχολογικές καταστάσεις, πραγματεύονται κυρίως την ραγδαία μεταμόρφωση της Κινεζικής κοινωνίας που επέφερε ο δυτικός εκσυγχρονισμός των τελευταίων χρόνων, μέσα από ιστορίες αγάπης και προσωπικού αγώνα του ατόμου. Με τις προσεκτικά τοποθετημένες πολλαπλές οθόνες των βιντεοεγκαταστάσεων του, που καθιστούν αδύνατο για τον θεατή να παρακολουθήσει όλες τις πτυχές της ίδιας ιστορίας που ξεδιπλώνονται ταυτόχρονα, ο καλλιτέχνης επιτρέπει μια μοναδική και προσωπική εμπειρία του κάθε έργου.
Από 11/5 μέχρι 5/9
Ώρες λειτουργίας: Τρ. - Κυρ. 11 π.μ. - 7 μ.μ., Πέμ. 11 π.μ. - 10 μ.μ.
Πέμπτη: Δωρεάν είσοδος από τις 17.00 – 22.00 για όλους
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Κτίριο Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου Β 17 -19 & Ρηγίλλης, Αθήνα, 2109242111-3, www.emst.gr



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010. 20:00, Μαυρομιχάλη 55
τα εγκαίνια της έκθεσης της Σύλβιας Διαμαντοπούλου "daydream" και θα ακολουθήσει στις 9μμ μια παρουσίαση σύγχρονης ιταλικής φωτογραφίας από την επιμελήτρια Gigliola Foschi και μια video προβολή του Φεστιβάλ Fotografia Europea (www.fotografiaeuropea.it), που πραγματοποιείται στο Reggio Emilia, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Elio Grazioli.
Διάρκεια 28 Μαΐου - 15 Ιουνίου
gallery MAVROMICHALI 55
www.m55.gr

άλλες εκθέσεις:
Γιώργος Τριανταφύλλου, "Αρχέτυπα"
Sensitivity questioned

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νίκο η πρώτη έκθεση έχει τελειώσει... να πάμε και σε καμιά του space!

vag είπε...

Εγώ είμαι μέσα για τα "Θερινά Σινεμά". Βαγγέλης