26 Νοεμβρίου 2009

επιτέλους μια έκθεση όχι και τόσο μεταμοντέρνα !

επειδή όπως είπα μου λείψατε... και δυστυχώς προχθές δεν μπορέσαμε να βρεθούμε...βρήκα μια ευκαιρία να βρεθούμε πριν την άλλη τρίτη !
ραντεβού λοίπον σήμερα στην Μαυρομιχάλη 55 στις 7.30μμ !

Στη γκαλερί Μ55 (Mαυρομιχάλη 55, Εξάρχεια) οργανώνεται έκθεση της Πολωνής φωτογράφου Anita Andrzejewska με τίτλο "LIGHT OF IRAN, SOUL OF PERSIA", τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, ώρα 20.00.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Πρέσβης της Πολωνίας στην Αθήνα, Κος Michal Klinger, ενώ στα εγκαίνια θα παρευρεθεί ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας του Lodz, κύριος Krzysztof Candrowicz, που θα δώσει διάλεξη στην οποία θα παρουσιάσει δουλειά 20 Πολωνών φωτογράφων και θα μιλήσει για την σύγχρονη πολωνική φωτογραφία.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου 2009 και θα λειτουργεί τις ώρες 18.00-21.00
[από wooz.gr]

αν είναι όπως τα λέει το δελτίο τύπου η βραδυά θα 'χει ενδιαφέρον:
καλή φωτογραφία, παρουσίασεις ,συζητήσεις, κρασί και ποτά (εγκαίνια !) και φυσικά την παρέα μας !
γι'αυτό προτιμήστε να βρεθούμε αύριο εκεί από το να πάτε μόνοι  σας κάποια άλλη φορά...
[α! η Μαυρομιχάλη ξεκινά από Ακαδημίας και είναι ανάμεσα Ιπποκράτους και Τρικούπη]
διαδώστε το !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

telika aurio 8a pame h htan na pame shmera? h anakoinosh mperdeuei

Ανώνυμος είπε...

Το μεταμοντέρνο είναι κάτι προς αποφυγή μόνο όταν εμείς απλά το κατατάσσουσε σαν τέτοιο (δλδ σαν απλά "Μεταμοντέρνο", ομαδοποιόντας το σχεδόν άκριτα κτλ...).

Το ίδιο πρόβλημα πρέπει να είχαν κάποτε και οι μοντερνιστές που πλέον τους αποδεχόμαστε όλοι σαν τέτοιους (ίσως επειδή είμαστε σε θέση να τους κατανοήσουμε χάρη σε εμπεριστατωμένες κριτικές(?))

Πιστέυω πως είναι καλό να υπάρχει η διάθεση έρευνας (και παρουσίας σε ) έργων γενικά (!) ανεξαρτήτου χαρακτηρισμού και κατάταξης που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να ωφείλεται παρά σε έλλειψη ευαισθησίας και βαθιάς, σφαιρικής κριτικής διάθεσης