3 Οκτωβρίου 2008

To Phototrit στο Mind Radio!!


Ανάρτηση από Mind Radio:

Την Τετάρτη 8/10 στις 15:00 ο theo k φιλοξενεί στην εκπομπή του το team του Phototrit, για μία συζήτηση με θέμα τη φωτογραφία!
Οι ανερχόμενοι φωτογράφοι συστήνονται στους ακροατές του Mind Radio και παρουσιάζουν την πρώτη τους online έκθεση με θέμα την περιοχή του Βοτανικού. Παράλληλα, θα βρίσκονται στο chat προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί σας, να δεχθούν ερωτήσεις και σχόλια για τα έργα τους, καθώς και για να μας πουν τις εντυπώσεις τους από τις εκθέσεις φωτογραφίας που επισκέφθηκαν τον τελευταίο καιρό.

( http://www.mindradio.gr/scene.php?t=music&id=488 )
Με μερικούς το είχαμε ήδη συζητήσει, μερικοί το μαθαίνετε τώρα... Την Τετάρτη 8/10 ο theo k θα μας φιλοξενήσει στην εκπομπή του (Mind Travelling) στο Mind Radio! Θα συμφωνήσετε μαζί μου πως είναι μια μοναδική εμπειρία και πως δε μας δίνεται συχνά μια τέτοια ευκαιρία! Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη στο μετρό του Συντάγματος στις 14:30! Ας δώσει το παρών όλη η ομάδα για ένα ξεχωριστό 2ωρο!

2 σχόλια:

trit είπε...

ευχαριστουμε θερμα τον διαμεσολαβητη-επι των δημοσιων σχεσεων του φωτοτριτ Τεοντόρ,κατα κόσμον Θοδωρή :)
συσσωμο το φωτοτριτ

Ανώνυμος είπε...

Χεχε! Μάλλον τον theo k πρέπει να ευχαριστήσετε και όχι εμένα! Χωρίς αυτόν, δε θα μας γινόταν η συγκεκριμένη πρόσκληση! Μην ξεχάσετε να πείτε στους φίλους σας να συντονιστούν στο Mind Radio και να απολαύσουν ένα Mind Travelling 2ωρο με ωραίες μουσικές επιλογές και μια γερή δόση από phototrit! :) Θα τα πούμε την Τετάρτη από κοντά!

Θοδωρής